• In de afgelopen 10 jaar heb ik regelmatig met Robin samengewerkt. Als acteur, als trainer, als spelleider en spelmaker en als regisseur. Hij is vriendelijk en vakkundig. Robin werkt heel nauwgezet. Heeft passie voor zijn werk. Hij is een ambitieuze veranderaar. Zijn vermogen om verhalen te vertellen met beelden heeft mij zeer geraakt.
      Marco Tankink - director at Salsaparilla, game based change
      Ik heb vaak en veel met Robin mogen samenwerken. Hij is vriendelijk, vakkundig en veelzijdig. Hij beheerst, meer dan ik, het vermogen om krachtige feedback te doseren en zo te zorgen dat hij kan worden ontvangen. Hij combineert humor met ernst, lichtheid met diepgang en jeugdig met rijp. Van harte aanbevolen, dus..
      Manfred van Doorn - Creative Director at MovieLearning.com

Beeldlezing

Wat is een beeldlezing:
Deze trainingsvorm legt zich eigenlijk alleen uit als je het meemaakt. In plaats van er veel over te schrijven, geef ik daarom een beleving mee:Waarvoor dient een beeldlezing?

Bij een beeldlezing ben je met je organisatie, afdeling of team interactief betrokken bij een aantal speciaal voor de gelegenheid geselecteerde filmbeelden die een vraag en antwoord uitdiepen. Filmbeelden blijven lang in het collectieve geheugen hangen. Maanden na de beeldlezing kunnen medewerkers het er nog over hebben. ‘Hoe deed die mandarijneend dat ook alweer?’ ‘Hebben wij wel genoeg zachte blaadjes?”’Met de groep beleef je alle facetten van de verandering die je voor ogen hebt met positief voorbeeldgedrag uit diverse films en documentaires.

Thema’s
Thema’s voor een beeldlezing zijn heel variabel, maar denk bijvoorbeeld aan het mobilteitsvraagstuk, resultaatgericht leidinggeven, peoplemanagement, het nieuwe werken of aan het concretiseren van (nieuwe?) kernwaarden.

Samenvatting
Naam: Beeldlezing voor diverse thema’s en verandervraagstukken
Inhoud: Op het uitgekozen thema wordt er op maat een beeldlezing gemaakt. De geselecteerde filmbeelden vormen bij elkaar het verhaal van ‘de reis van de held’
Niveau: Voor ieder niveau Lengte: 1 of 2 dagdelen
Doelstelling: Veranderingen laten doorleven en beklijven, snappen wat er moet gebeuren, paradigma veranderingen bewerkstelligen Doelgroep: Voor iedereen
Aanvangsniveau: Geen
Studiebelasting: Geen
Studiemateriaal: Geen. De beelden blijven eigendom van de trainer en worden niet uitgegeven.
Nodig: Verdonkerbare ruimte voor bioscoop ervaring, krachtige beamer, professioneel geluid en wit scherm.
Prijs: Op aanvraag