• In de afgelopen 10 jaar heb ik regelmatig met Robin samengewerkt. Als acteur, als trainer, als spelleider en spelmaker en als regisseur. Hij is vriendelijk en vakkundig. Robin werkt heel nauwgezet. Heeft passie voor zijn werk. Hij is een ambitieuze veranderaar. Zijn vermogen om verhalen te vertellen met beelden heeft mij zeer geraakt.
      Marco Tankink - director at Salsaparilla, game based change

Regie bij je open sollicitatie op video

Wil je je kans op werk vergroten? Neem dan een open sollicitatie op video op.

Video wordt steeds belangrijker bij het solliciteren. Maar hoe krijg je een aansprekende videoboodschap? Hoe zorg je ervoor dat jouw video eruit springt? Met mijn ervaring als trainer en als regisseur kan ik je professioneel begeleiden. Daardoor vergroot je je kans op een uitnodiging voor een gesprek aanzienlijk.

In een groep van 6 tot maximaal 12 deelnemers werk je gedurende drie sessies aan jouw unieke, persoonlijke verhaal. Je staat uiteindelijk ontspannen voor de camera en vertelt in een korte film iets over jezelf: waar liggen je interesses? Waar ben je heel goed in? Wat is jouw passie en wat voeg jij aan een organisatie toe? We nemen de presentaties bijvoorbeeld voor een green screen op. Je gaat zelf op zoek naar beelden die je boodschap versterken. Beelden zeggen immers zoveel meer dan woorden. Ik regisseer jouw video, in overleg met jou.

Bekijk een voorbeeld:


Voor wie?
Ben je op zoek naar (ander) werk, schrijf je dan in voor deze open training. Zoek je een goede workshop voor bijvoorbeeld re-integratie of herplaatsingskandidaten? Dan kun je ook kiezen voor een training op maat. De video is uiteraard voor jou en voor eigen gebruik. Voor deze dienst werk ik samen met Okke Enzler, regisseur, cameraman en editor: www.launsbachmedia.nl

Wil je een exclusieve boodschap op video? Neem dan contact met me op; ik bespreek graag de mogelijkheden met je.

Samenvatting
Naam: Open solliciteren op video
Inhoud: Het maken van een aansprekende video boodschap voor meerdere sollicitaties
Niveau: Voor iedereen
Lengte: In overleg; maximaal 3 dagdelen
Doelstelling: Middels een open video sollicitatie het aanzienlijk vergroten op een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek
Doelgroep: Voor iedereen
Aanvangsniveau: Geen
Studiebelasting: Voorbereiden eigen verhaal, voorbereiden, opzoeken/maken van beeld(end) materiaal|
Studiemateriaal: Diverse speeches bekijken
Prijs: Op aanvraag