• Ik heb vaak en veel met Robin mogen samenwerken. Hij beheerst, meer dan ik, het vermogen om krachtige feedback te doseren en zo te zorgen dat hij kan worden ontvangen. Hij combineert humor met ernst, lichtheid met diepgang en jeugdig met rijp. Van harte aanbevolen, dus..
   Manfred van Doorn - Creative Director at MovieLearning.com
   Als onderdeel van de training 'leidinggeven aan eigenwijze professionals' bij de Baak heb ik de management game van Salsaparilla ervaren. De strakke regie van Robin, de manier waarop de acteurs herkenbare situaties konden neerzetten en de waardering die werd uitgesproken heeft mij veel gebracht.
   Jacqueline Evers - Executive Coaching, leading with presence
   In de afgelopen 10 jaar heb ik regelmatig met Robin samengewerkt. Als acteur, als trainer, als spelleider en spelmaker en als regisseur. Robin werkt heel nauwgezet. Zijn vermogen om verhalen te vertellen met beelden heeft mij zeer geraakt.
   Marco Tankink - director at Salsaparilla, game based change
   Robin Pera verzorgt al jaren een gastcollege bij de trainers-opleiding van NTI NLP te Limmen. Hij doet dat niet tot alleen tot grote tevredenheid van het management team van NTI NLP. Ook de cursisten zijn bij elke groep weer razend enthousiast over zijn manier van lesgeven. Passie, passie voor het vak, enthousiast, leerzaam en tevens zeer uitdagend voor elke cursist.
   Bouke de Boer - Owner, NTI NLP

Trainer en trainingsacteur in diverse simulaties

Sinds 2006 ben ik full time werkzaam als
opleider, trainer en trainingsacteur in
simulaties, rollenspellen en managementgames.

Thema’s zijn onder andere:
persoonlijk leiderschap, resultaat gericht werken,
invloed vergroten, feedback upwards,
profileren, medewerkersgesprekken en ziekteverzuim.

Neem gerust contact met me op als je meer wilt weten.